Лоренцо Мичели: Не съм доволен от третия гейм, останалото ми хареса

България - Италия, Волейбол, Жени, Лоренцо Мичели

Селекционерът на националния отбор по волейбол за жени Лоренцо Мичели остана доволен от представянето на тима в контрола срещу Франция, загубена с 1:3.

Лоренцо Мичели говори пред официалния сайт на БФ Волейбол след мача. В петък българките отново се изправят срещу този съперник.

Част от приятелски двубой беше добър – коментира Мичели. – Разбира се, няма как да съм доволен от третия гейм, в който ние не успяхме да се борим. Това е негативната част. Останалото обаче ми хареса. Видях интересни неща, всички са нови. Резултатът в контрола не е най-важното нещо. Аз се концентрирам върху основата, от която ще започнем работа.

Някои от момичетата за първи път играха с националната фланелка. При тях имаше много емоция. Доволен съм от атмосферата и начина, по който играха през по-голямата част от двубоя. Естествено, имаме нужда от време, за да се подобрим. Всеки трябва да разбере системата, която налагам. За мен контролата е позитивна. Очаквам да се представим по-силно в следващия мач“, коментира италианският специалист.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ