Билетите за финала на Купата вече са в продажба, цени от 15 до 100 лева

ФК ЦСКА 1948 - Лудогорец, Алекс Сантана

Билетите за финала на Купа на България са продажба от днес (18 май). Мачът между отборите на ФК ЦСКА 1948 и Лудогорец ще се проведе на Национален стадион „Васил Левски“ на 24 май (сряда) от 19:00 часа.

Талоните са достъпни онлайн на Eventim, на всички каси на компанията, както и в партньорските обекти на Eventim – бензиностанции OMV, Orange, Technopolis, Български пощи.

В деня на мача ще бъдат отворени билетните каси на стадион „Васил Левски“, които се намират на ул. ген. Йосиф Гурко.

Символичен домакин на срещата е ФК ЦСКА 1948, като привържениците на отбора ще имат на разположение блокове 9, 10 и 11 на Сектор „А“, както и блокове 44 и 45 на Сектор „Г“ на стадион „Васил Левски“.

Привържениците на Лудогорец Разград пък ще заемат места в блокове 8, 14 и 15 на Сектор „А“, както и блокове 16 и 17 на Сектор „Б“ на спортното съоръжение.

Колегите от „БПФЛ“ обръщат внимание, че привърженици, с отличителни атрибути на един от отборите, няма да бъдат допускани до секторите, които са предварително определени за привържениците на другия отбор, независимо дали притежават валиден билет за съответния сектор.

Цените на билетите са както следва:

Сектор „А“ – VIP – 100 лева

Сектор „А“ – ложи 5, 6 и 7 – 40 лева

Сектор „А“ – блокове 8, 9, 10, 11, 14 и 15 – 30 лева

Сектори „Б“ и „Г“: 15 лева


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ