Илиана Раева за ансамбъла: Златото много ви отива, но и среброто е голямо признание

Илиана Раева,

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) Илиана Раева поздрави момичетата от ансамбъла за девойки, които завоюваха сребърно отличие в многобоя на Европейското първенство в Баку.

Андреа Иванова, Ева Емилова, Цветейоана Пейчева, Красимира Иванова, Габриела Пеева и Ванеса Емилова имат общо 59.250 точки, след като получиха 30.450 точки за изпълнението си с пет въжета и 28.800 на пет топки, където допускаха грешка в края. Те се класират и за двата финала на отделните уреди, които са по-късно днес.

Сребърен медал в многобоя за ансамбъл девойки на Европейското първенство в Баку! Много силно изиграване на съчетанието с въжета и, за съжаление, една грешка в края на съчетанието с топки! Много е силен отборът ни и вярвам, че довечера на финалите ще сме още по-силни и уверени!“, написа Раева във Фейсбук.

Честито на всички! Браво на треньори и състезателки! Горе главите и смело напред! Златото много ви отива, но и среброто е голямо признание за силата ни! Успех довечера и с Бога напред!„, добави президентът на БФХГ.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ