„Истина е Димитър Бербатов си отвори прозореца и му се разскрещя: Защо си извън колата? Да не съм те видял.“

7 Dni Sport16.05.2023
IMG_0630

Димитър Бербатов направи една различна публикация в социалните мрежи. Той говори по темата с абитуриенстките балове и поведението на някои от учениците, които завършват средното си образование.

„Знам, че наближава и всъщност вече е тук времето на баловете. Еуфорията сред младежите и девойките е голяма. Мисля, че тази еуфория може, да се изразява по различни начини, а не по начина, който ще Ви покажа и мисля, че не е правилен.

Тези които си мисля, че са много готини. Типичен пример за човек, който не знае къде се намира. С балона и извън колата, а после защо се случват трагедии и нещастия.“

След това Бербатов казва на човека до себе си, да отвори прозореца, а футболиста подхваща младежа с напълно адекватни приказки, които са на място:

„Защо си извън колата? Да не съм те видял“, му казва Бербатов, а ученика го разпознава и му казва „Айде, Берба“.

„Това няма да Ви направи готини, казах Ви го и преди, ще Ви направи загубеняци. Готини и победители ще сте, ако имате план за след абитуриентския бал.“, казва още Димитър Бербатов.

Феновете поздравяват Бербатов затова, което е направил и за проявата на гражданска позиция.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ