Отбор от Втора лига остана без треньор

Созопол

Треньорът на Созопол Маргарит Димов напусна отбора по свое желание, научиха колегите от „Футбол24“.

Специалистът си тръгва след вчерашната загуба на тима от Витоша в Бистрица и го оставя със съвсем реални шансове за спасение – само на точка от спасителните места.

През втория полусезон “вампирите” успяха почти да наваксат изоставането си от отборите над опасната зона на само една точка, след като на полусезона мисията спасение изглеждаше като невъзможна.

За целия втори полусезон отборът допусна само три загуби в общо 13 шампионатни мача, като успя да спечели 4 двубоя и да завърши шест пъти наравно.

Благодарение на Димов отборът привлече някои много качествени футболисти като Милен Гамаков и Емануил Манев през зимата, както и няколко доста добри за нивото на втория ешалон чужденци, които вдигнаха нивото на тима.

Пожелавам успех на момчетата в оставащите мачове и вярвам, че ще успеят да постигнат целта. Аз съм отворен за нови предизвикателства в моята треньорска кариера”, заяви  Димов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ