Айлин от „Ергенът“ 2: Писна ми от всичко и всички, излизам и казвам истината за задкулисието 48 часа преди финала

7 Dni Sport16.05.2023
Screenshot 2023-05-16 at 12.47.46

Откакто е излязла от „Ергенът“ Айлин Бобева не спира с провокациите и скандалните признания в мрежата.

Каратистката, която Евгени Генчев не само, че не пожела за своя житейска спътница, и изгони от формата не веднъж, а цели два пъти, явно не си поплюва.


Красивият поглед на Айлин Бобева, която е една от най-коментираните участнички в „Ергенът 2“.

Само да припомним, че след като не получи роза в шоуто, Бобева нахално пристъпи правилата на формата и се върна обратно, но пианистът отново ѝ показа вратата. „Дразни ме, че се държат зле с мен, поне повечето, но какво да направя като с добрите ми е скучно“, заяви после Бобева.

Но и не спря дотук! За да развихри тотално страстите около историите си с най-желания тв ерген в момента, брюнетката добави: „С него беше само веднъж, не повече!“

Тя не крие, че когато си пада по някой мъж, отива и му го заявява директно, а продължението оставяме да доразвиете вие.

Затова и вероятно думите ѝ, че е било „само веднъж“, са достатъчно красноречиви в случая. Да не забравяме, че двамата с Евгени са били в луксозното имение цели три месеца, колкото са продължили снимките.

„Айлин му е бутнала, много ясно. Тя сама си каза, че тези неща не са проблем, а и имаше период, в който го гледаше като гладна хиена. Но удари на камък, защото явно Евгени иска за съпруга сериозна жена, а не бръмчалка“, коментират зрителите.

Автор: „БЛИЦ“

Запознати споделят, че Айлин е коментирала и задкулисието във формата. Според мислите и писанията ѝ, те е можела, да бъде много по-напред във формата и е трябвало това, да се случи.


Красива снимка на Айлин Бобева, която лично тя е споделила със своите приятели и последователи.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ