Гецата: Не вярвам Валентич да напусне, време му е, но не вярвам

ЦСКА - Ботев Пловдив, Азрудин Валентич

Легендата на Ботев (Пд) – Георги Георгиев – е уверен, че Азрудин Валентич няма да си тръгне от клуба. Той коментира и дали мястото на собственика Антон Зингаревич е в Ботев Пд.

Това не мога да го кажа. Доколкото знам, всичко е платено и пари се дават. Не съм вътре в нещата. Не съм чувал Ботев да има финансови проблеми до този момент. Други отбори в България имат такива и то много сериозни. Доколкото знам, бюджетът е 17 милиона лева. Е, с този бюджет си на десето място в класирането?! За какво са отишли тези пари? Зингаревич явно си има политика и залага на дадени хора, а те нямат хал хабер от футбол. Те явно си въртят собствените интереси, а това не знам дали Зингаревич го е разбрал. Надявам се да го знае.

Щом казва, че Валентич и Балтазар напускат, дано нещо да се промени. Аз не вярвам Валентич да напусне. Време е вече да си тръгне, но не го вярвам. Това трето място от миналата година беше някаква случайност и той се биеше в гърдите. Не може да заблуди никого. Въпросът е, че миналата година си бил трети, а тази година къде си? Не е ли редно да надградиш и да бъдеш втори?! Бюджетът може даже и да е по-голям тази година от миналата. Взимаха се играчи, даваха ги под наем, сега пак ще си ги взимат…

Нека да добавя още нещо. Герман Чистяков, който беше освободен скоро, събра легендите и ни попита дали искаме българи в отбора. Ние казахме, че искаме. И какво стана… Махнаха го. Един човек, който има добра визитка дойде, изтрая малко време и си тръгна, защото видя за какво става въпрос.

В Ботев е хаос. Сега срещу Локо Сф заслужават никой да не отиде на стадиона. Не мога да ходя повече на този стадион и да гледам глупости и разни нагаждачи. Няма как да стане! Като се променят нещата с удоволствие ще си купя билет и ще подкрепя отбора. В този отбор са ми минали четири от най-хубавите години от живота ми. А на някои от моите колеги са минали и много повече. Тогава имаше дух! Левски като минаваха табелата на Пазарджик и падаха с 2:0! Сега е обратното. Дано Зингаревич и тези, които му дават съвети са разбрали какво означава Ботев Пд! С ЦСКА, Левски, Ботев Пд и Локо Пд не можеш да си правиш експерименти! Има традиции! В Ботев те са от 111-години! Тези традиции не могат да загинат, защото те се предават от баща на син по наследство. Трябва нещо да се направи!”, заяви Гецата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ