Вили Вуцов намекна Янтра да прекръсти стадиона си на баща му – легендарният Иван Вуцов

Вили Вуцов

Старши треньорът на Янтра Велислав Вуцов почти сигурно ще бъде наказан днес от Дисциплинарната комисия на БФС и така ще пропусне домакинската среща с Витоша в петък (19 май). На двубоя с Монтана на стадион „Огоста“ (0:0) наставникът на гостите получи жълт картон. През целия мач той реагираше бурно на отсъжданията на Васимир Ел-Хатиб, а когато в средата на първото полувреме реферът отсъди един фаул в полза на Янтра Вуцов му извика: „Когато има нарушение за нашия отбор го свириш с отвращение, а за домакините го правиш с широка усмивка“. След края на полувремето, на път за съблекалнята съдията вдигна картон на Вуцов, който е трети за него през сезона и подлежи на санкция от 1 среща да не изпълнява функциите от името на отбора. Единственият щанс да не бъде санкциониран е, ако предупреждението не е било вписано в доклада.

За мен изобщо не ми минава през главата, че Янтра може да изпадне. Аз обаче имам и друга мисия. Знаете, че на стадиона в Габрово има едно голямо пано, на което е изрисуван ликът на един човек и това е баща ми – Иван Вуцов. Стадионът се казва „Христо Ботев“, като с това име са поне още 12 съоръжения в България. Христо Ботев безспорно е голямо име, но аз не знам той дали е стъпвал в този град“, каза Вили Вуцов и така намекна, че мечтата му е стадионът в Габрово да носи името на неговия баща – легендарният футболист и треньор Иван Вуцов.

От няколко дни пък върви реклама по Нова телевизия за участието на есцентричният наставник в шоупредаването „Черешката на тортата“. Там Вили ще покаже готварските си умения.

 

Автор:„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ