Ръководството на Добруджа с първи думи след скандала в Крумовград

Добруджа

Ръководството на втородивизионния Добруджа коментира ситуацията пред стадиона в Крумовград, при която привърженици на тима не са били допуснати да влязат на стадиона. Вчера от ФК Крумовград заявиха, че по никакъв начин не са спирали фенове на гостуващия тим на подкрепят техния любим отбор.

Добруджанци!

Уважаваме правото да Ви информираме за всичко, което се случва около отбора и сме го доказали!

Искаме категорично да опровергаем ситуацията пред стадиона в „Крумовград“, която се тиражира в медийното пространство. Размножават се откровени измислици, като тази за нападение и отстраняване на привърженици на ФК Добруджа. Това практически е невъзможно и не е в правомощията на когото и да било, освен на охранителните служби на нашите домакини на стадион „Крумовград“. Ако това е станало, то вярваме, че е имало очевидни причини за недопускане на лицата. Престъпното поведение и агресията на някои от привържениците на ФК Добруджа, които съпътстват футболните ни мачове, са срамни и освен, че са абсолютно забранени от закона, ФК Добруджа е наказан с огромни глоби, наложени от БФС именно заради тях. Трябва ли след всеки мач ФК Добруджа да е глобен, заради криворазбраната подкрепа? Не! Изводите си ги направете сами!

Клубът няма да позволи вмешателство на когото и да било при определяне на кадри за спортно техническия състав, ДЮШ, селекция и други – както е по цял свят. Единствената и основна задача на феновете е да подкрепят клуба в победи и загуби, а не, водени от личностни противоречия, да се пожелава “Успех” на противниковия отбор.

Начертали сме път за развитие на клуба, а той включва цивилизовано отношение, феърплей, толерантност и най-вече работа! Отговорността за това е наша, като първа и единствена цел е запазване професионалния статут на ФК Добруджа.

Настроени сме за битка и искаме да воюваме заедно за постигане на целите!

Само Добруджа!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ