Бивш талант на Левски: Надявам се да заслужа доверието на треньорския щаб в Спартак Варна

Даниел Начев

Техничният играч на Спартак (Варна) Даниел Начев заедно с Даниел Халачев бяха в основата на победата на втория тим на “соколите” в мача срещу Устрем (Дончево) в Североизточната Трета лига. По-интересното бе, че те се присъединиха към дубъла на варненци, след като по рано бяха включени и в групата на представителния тим при за гостуването на Ботев във Враца. Пред колегите от Спортал Дани Начев не скри задоволството си от победата:

Една напълно заслужена наша победа срещу един корав отбор. За съжаление терена не беше в добро състояние и не позволяваше да се играе по-качествен футбол. Радвам се, че отбелязах гол от пряк свободен удар, а в края след моя асистенция спечелихме и мача. Тази победа доказва, че младият ни тим върви в добра посока. В личен план се надявам да заслужа доверието на треньорския щаб в оставащите мачове на първия тим, за да покажа истинските си качества“.

 

Снимка:Официален фейсбук профил на Даниел Начев


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ