Томаш с дилема за халфовата линия преди Лудогорец

Славия - Локомотив Пловдив, Александър Томаш

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш има колебания за халфовата линия преди гостуването на Лудогорец. Добрата новина за специалиста е, че след изтърпяно наказание се завръща Пиер Зебли. Халфът пропусна ключовата среща с Левски, спечелена с 1:0. С нея тимът се пребори за място в елита. В двубоя със сините на ниво се представиха Георги Каракашев и Христо Иванов. Сега обаче единият от тях ще трябва да остане на пейката. 25-годишният Зебли прави силен сезон за Локо. Той е бил на терена в 27 шампионатни срещи.

Готов за двубоя ще бъде и друг опитен полузащитник – Петър Витанов. Той не бе в групата за Левски заради контузия. Травма обаче продължава да лекува бранителят Тодор Павлов. Все още не е ясно колко дълго извън терените ще бъде младокът.

Ако избере да играе с по-дефанзивен състав, Томаш ще остави на резервната скамейка централния нападател Ерик Сорга, който има 2 попадения в 11 мача в първенството. А в предни позиции ще действа Димитър Илиев, който по принцип играе зад гърба на тарана. По крилата ще играят Бабакар Дион и намиращият се в много силна форма Джовани. Именно на тях ще се разчита много в предни позиции.

Автор:„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ