Саша Илич взе Брадли де Нойер с ЦСКА в Пазарджик

7 Dni Sport15.05.2023
ЦСКА - Локомотив Пловдив, Дюкенс Назон, Брадли де Нойер

Левият халфбек Брадли де Нойер този път пътува с ЦСКА за Пазарджик, след като преди 10 дни остана в София за гостуването на Хебър, макар че бе напълно здрав. Както е известно, в момента нидерландецът е с неясен статут на „Българска армия“, като си навлече гнева на Саша Илич и червеното ръководство с несериозно отношение към тренировките, мачовете и режима.

Той пропусна последните 4 двубоя на отбора. Очаква се да остане на резервната скамейка и днес срещу Черно море.

На вратата след наказание ще се завърне Густаво Бусато, а пред него ще си партнират Махмутович, Кох и Юга. Африканецът не игра в предишните две срещи заради контузия, но вече е напълно готов и ще стартира като титуляр. Възстановени от ударите, които получиха при победата с 5:1 над Ботев Враца, са и Марселино Кареасо и Тобиас Хайнц, като те ще действат в средата на терена заедно с Джонатан Линдсет. В атака ще са голмайсторът на червените Дюкенс Назон и Маурисио Гарсес.

Срещата заради контузии ще пропуснат Жеферсон и Браян Морено, като колумбиецът виси и за гостуването на Лудогорец в събота. Днес втория мач от своето наказание за натрупани жълти картони ще изтърпи капитанът Матей, който ще е на линия за Разград.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ