Янтра ще бъде без Вили Вуцов във важния мач срещу Витоша Бистрица

Вили Вуцов

Янтра ще остане без треньора си Велислав Вуцов в един от най-важните мачове срещу Витоша Бистрица. Причината е, че специалистът получи жълт картон по време на двубоя с Монтана (0:0), който е трети за него от началото на сезона. Затова се очаква Дисциплинарната комисия на БФС да го накаже за една среща.

Янтра приема Витоша следващия уикенд и ще търси задължителни три точки в борбата за оцеляване. В момента тимът от Габрово се намира на 12-о място в класирането на Втора лига с актив от 35 точки и на 3 точки над чертата н изпадащите.

Под ръководството на Велислав Вуцов Янтра чувствително стабилизира представянето си. Отборът взе 5 точки от 3 мача, като в тях няма допуснат гол. Всички в лагера на габровския тим са категорични, че вчера са изпуснали победата над Монтана на стадион „Огоста“. Мачът завърши 0:0, но Янтра изпусна поне три чисти, 100-процентови положения за гол.

Автор:„Новспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ