Рекордни премии във ФК ЦСКА 1948 при победа над Левски

ФК ЦСКА 1948 - Спартак Варна, Елитон

Футболистите и треньорите на ФК ЦСКА 1948 може да се доберат до рекордна премия през този сезон, ако ударят Левски днес. От клуба разкриха, че принципно най-солидните бонуси са за успехи над Левски, ЦСКА-София и Лудогорец. Те са равни, но има и определени условности, които може да се задействат спрямо самия двубой.

Ако сега ФК ЦСКА 1948 победи, ще си гарантира почти на 100 процента третото място и съответно бронзовите медали в първенството. Това дава на мача особена стойност, ако пък „червените” спечелят убедително – бонусът със сигурност ще е рекорден за сезона.

Междувременно се очаква старши треньорът на „червените” Тодор Янчев да направи доста промени в титулярния си състав в сравнение с този, стигнал до финал за Купата на България. Припомняме, че ФК ЦСКА 1948 загуби в редовното време от Локомотив Сф с 1:2, но изравни в продължението и се озова на финал, след като беше победил в първата среща.

Автор: “Мач Телеграф”


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ