Херо: Очевидно е, че нямаме и късмет и никаква странична подкрепа

7 Dni Sport13.05.2023
Спартак Варна - Септември София, Димитър Димитров - Херо

Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров демонстрира типичната си амбиция и непримиримост и преди предстоящия мач с Ботев (Враца).

„За хубава игра не дават точки, трябва ни само победа във Враца. Наясно сме със ситуацията, в която се намираме. И да се ядосваме на пропуснати шансове досега няма смисъл. Въпреки всички проблеми, които имаме, ще търсим успеха в нашата мисия да последно.

Очевидно е, че нямаме и късмет, а и никаква странична подкрепа. Така обаче е по-стойностно. Докрай ще се борим честно. Ако се спасим, ще бъде заради нашите усилия на терена, а не заради нещо друго“, коментира Херо от клубния автобус на път за Враца.

„Ситуацията в кадрово отношение е направо жестока за нас. Отсъстващите заради контузия и наказания са на практика гръбнакът на нашия състав. Каквото такова. Тези, които ще излязат на терена, трябва да са наясно, че е нужно да покажат и повече от максимума на възможностите си“, добави най-опитният треньор в Първа лига.

Той няма да може да разчита на преотстъпените от Локо (Пловдив) Луан и Евандро, които в последните срещи бяха сред най-добрите в състава. Защитникът е с травма в коляното, а Евандро, заедно с Пламен Димов, е наказан. Васев, Жоао Марио и Родни Антуи също са извън сметките заради контузии.

„Към момента съперникът е доста по-добре кадрово окоплектован и ще бъде наистина тежко. Освен това напрежението при нас си оказва влияние във вече поредица от мачове. Ще става и още по-голямо, но надеждата умира последна“, каза още Димитров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ