Николай Киров: Постигнахме важна победа

Славия - Берое, Николай Киров

Треньорът на Берое – Николай Киров, бе видимо доволен от победата с 2:0 над Септември София в двубой от първия кръг на плейофите в efbet Лига.

В тази група всяка победа е изключително важна. Хубавото е, че днес реагирахме след негативния резултат отпреди няколко дни. След двата гола играчите се успокоиха и стояха добре на терена.

След почивката гостите понатиснаха, играейки с по-директни топки. Изчерпахме момента на преход в атака, а с малкия Васко Василев имахме бърз човек в атака и се радвам, че успяхме да използваме тези пространства. Още след Нова година той е неизменно част от първия отбор. И в предни двубои е влизал в игра. Много е важно да се дава шанс на момчета от школата, защото те са бъдещето на клубовете.

Важното е сега да се подготвим по най-добрия начин за следващия двубой. В тази група ще бъде много трудно и ще има интрига до края.

В края на първенството винаги има трудности. Някои от състезателите се включиха в състава след края на подготовката и е нормално да има контузии„, заяви Киров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ