Любо Пенев: Като е загуба, не е приятен момента

Хебър Пазарджик, Любослав Пенев

Старши треньорът на Хебър Пазарджик Любослав Пенев говори след загубата от Пирин с 1:2 в Благоевград в мач от първия плейофен кръг в третата шестица.

Като е загуба, не е приятен момента. Гледах мача доста отблизо и внимателно, както винаги. Първото полувреме трябваше да се оттеглим поне с гол аванс. Това надмощие трябва да се изрази с голове“, започна Пенев.

Следващият момент, който е в основата на загубата, е това отпускане в началото на второто полувреме. Върнахме един, но не можахме да върнем още един. Гардът не е свален, малко недостатъчно концентрация пред нашата врата, за да спасим ситуацията“, продължи Ел Голеадор.

Любослав Пенев коментира и индивидуалните битки с останалите класни треньори в групата на изпадащите: „Това са добри моменти и ще бъдат добри моменти. Радвам се , че на другите отбори има добри колеги начело. Пожелавам успех, но си преследваме целта. Мисля, че хората ще го харесат.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ