Волейболната националка Мирослава Паскова премина в четвъртия от гръцкото първенство – АЕК Атина

Мирослава Паскова

Българската волейболна националка Мирослава Паскова ще продължи кариерата си в първенството на Гърция, след като е постигнала споразумение с АЕК Атина, съобщи сайтът енвси гърция.

След като си осигури треньора Юнус Оджал, женският волейболен отбор на АЕК започна планирането за новия сезон и диагоналът Мирослава Паскова е втората им трансферна цел. Преди нея договор подписа Катерина Йота.

Паскова е родена на 6-и февруари 1996-а година, висока е 180 см. През последните две години играеше в турското първенство, като най-напред носеше екипа на Мерт Груп Сигорта, а през миналата кампания се състезаваше за Кузейбору Акхисар. В българското първенство е играла също така за Левски София и шампионките в последните години Марица Пловдив.

Всички основни точки в договора са уточнени. Остават малки детайли, след което от АЕК ще представят българката официално пред медиите„, коментира източник от клуба пред www.enwsi.gr.

В завършилото първенство на Гърция при жените АЕК (Атина) завърши на 4-о място и от есента си гарантира участие в Чалъндж-Къп в Европа.

Снимка:Официален фейсбук профил на Мирослава Паскова

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ