Сираков получавал заплахи: Не знаят с кого си имат работа

Наско Сираков,

Собственикът на Левски – Наско Сираков, заяви, че е получавал заплахи от елементарни типове, които не знаят с кого си имат работа. Той сподели още, че най-много го притесняват две неща – задълженията към НАП и кой ще е новият треньор на отбора.

Съжалявам много, аз не съм проститутка на повикване, защото те решили 4 дни преди Общото събрание да си правят среща с ръководството. Не бях в София и го заявих. Дни по-късно бях на Общото събрание и всякакви въпроси, каквито искаха, можеха да бъдат обсъдим там.

Никога не съм бил с охрана и нямам намерение. Заплахи съм получавал от елементарни типове, но те не знаят с кой си имат работа. Това не може да ми въздейства или да ме уплашат току-така„, заяви Сираков пред „Труд“.

Първо трябва да си оправим проблемите с НАП, които са натрупани с годините. Истината е, че през последните повече от 10 години Левски се превърна в синоним на некоректност към много страни – държава, мениджъри, футболисти. До 2008 година бяхме средно европейски клуб като организация и поведение. Ако погледнете колко дела са водени, а и продължават да се водят, ще видите за какво става въпрос.

Аз ще съм най-щастливият човек Левски да има нов стадион като този, който видяхме в Пловдив. Но има по-належащи проблеми за решаване. При всички положения в момента, в който си оправим нещата с НАП, ще помислим за нов стадион и ще се обърнем към държавата.

Кой ще бъде треньор на Левски за следващата година. Това е единственото, което ме тревожи с изключение на НАП, разбира се. Този проблем с държавата е приоритет в момента. Това е воденичен камък, който ни виси на шията и ако искаме да се превърнем отново в средно европейски клуб с нормални отношения към всички, трябва да започнем от проблема с държавата„, добави легендата на „сините“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ