Радостна новина за Любо Пенев, звезди на Хебър се завръщат

Хебър Пазарджик, Любослав Пенев

Хебър ще се опита да вземе историческа трета поредна победа като гост в елита днес срещу Пирин. А за целта треньорът Любослав Пенев получи вчера радостна новина. Той ще може да разчита срещу „орлетата” на двама от чужденците, на които се разчита най-много. Става въпрос за Венсан Марсел и Звонимир Микулич. Първият изправи на нокти всички в Пазарджик, след като получи контузия по време на загрявката на мача с Берое и Пенев трябваше да прекроява титулярните 11 в последния момент. Халфът дори бе пратен на обстойни прегледи, но в крайна сметка стана ясно, че проблемите му не са сериозни и вчера тренира наравно с останалите.

Микулич също пострада по време на загрявка, но това стана още през февруари. Тогава той се контузи минути преди началото на мача със Спартак Вн и се наложи Петър Дербърлиев да го сменя спешно. Оттогава Микулич се възстановява и Дебърлиев нямаше конкуренция. Сега обаче нещата са други. Не е изключено също хърватинът дори да му отнеме титулярното място.

Иначе Хебър ще се радва само на един автобус с фенове, които ще го подкрепят на стадион “Христо Ботев” в Благоевград. Тимът призова запалянковците си да направят сериозна инвазия за мача, който е един от решаващите за оцеляването на тима, защото при успех до голяма степен Любо Пенев и компания ще се реши задачата доста бързо. Срещата обаче е в работен ден и при това в 17,00 часа, което спря доста от желаещите да гледат двубоя на живо. Все пак ръководството на тима се надява, че в домакинските мачове всички ще бъдат на трибуните.

Автор: “Мач Телеграф”


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ