Истината за Григор Д. Димитров и Лолита Османова, ситуацията в която са попаднали

7 Dni Sport12.05.2023
Screenshot 2023-05-12 at 10.19.02

Григор Димитров стартира участието си на турнира в Рим, Италия срещу Стан Вавринка. Срещата е от втори кръг. Нашето момче търси силно представяне, с което да спечели солиден брой точки и да възстанови позициите си в ранглистата на „АТП“. Любопитна тема около Григор Димитров са и взаиомоотношенията му с Лолита Османова.

Двамата преди време демонстрираха бурната си любов. Качваха снимки от обиколките си около света, а красавицата често се появяваше и в ложите му по време на мача. Двамата натрупаха огромна популярност и като двойка. Затова сега всички се интересуват какви са им отношенията.

Истина е една и тя е, че двамата никога не са казвали, че са се разделили. Няма такава информация, която да е излязла от страната на Григор Димитров и Лолита Османова. Феновете се надяват скоро двамата, да дадат яснота.

Факт е, че Лолита залива Инстаграм профила си със съвети за отношенията между жените и мъже, като отделя специално време на частта с раздялата, но не дава да се разбере, че говори от личен опит. Припомняме Ви, че Лолита има предишен брак, който е развален заради сложни финансови отношения на ниво родители.

Скоро пък в ложата на Григор Димитров се появи румънската красавица Мадалина Ганеа. Веднага започнаха слуховете дали двамата имат връзка и това ли е новата връзка на българския красавец. Длъжни сме да кажем, че това е непотвърдена към момента информация.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ