Шеф на Борислав Първомай: За първи път ме беше срам от това, на което присъствах

Борислав Първомай - Родопа Смолян

Снощи Борислав (Първомай) загуби от гостуващия му Атлетик (Куклен) с 0:1. Дербито на дъното е от 34-ия кръг на Югоизточната Трета лига. Ето и коментара за мача на Димитър Янчев, спортен директор на първомайския клуб пред колегите от Спортал.

От 35 години съм във футбола като футболист, треньор и ръководител и за това време съм виждал какво ли не, преживявал съм какво ли не, изпитвал съм какви ли не емоции. Но вчера на домакинския ни мач срещу Атлетик Куклен за първи път ме беше СРАМ от това на което присъствах.

Срамът, чието олицетворение бяха съдиите на мача г-н Рюстем Джемил Карагерен и г-н Желязко Атанасов Атанасов и безобразията, които сътвориха през всичките 90 минути. Не смятам да ги изброявам защото ще навлезна в обичайните клишета.

Срамът, който изпитах от дежурния делегат на мача г-н Трендафил Димитров Думбалаков /същият е и в Съдийската комисия към ЗС на БФС Пловдив/, който в опитите си да оправдае случващото се и да ни стопира стигна до вербални заплахи към клуба и ще си позволя да го цитирам – „Спрете се защото нали се сещаш, че в момента си създаваш врагове“!!! Оставям го без коментар!

Срамът, който изпитах че съм безсилен да защитя футболистите си по време на мача и след него, защото каквито и жалби да подам, каквито и изявления да пуснем всичко ще си остане глас в пустиня! И най – вече ме е срам, че същите тези господа ще продължа дали като фен, дали като ръководител да ги виждам най-безсрамно да ръководят по стадионите мачове не само на мъже, а и на нашите деца!!! От клуба искаме да им пожелаем само успехи в професионалното им развитие и да им благодарим за урока, който ни изнесоха!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ