Йордан Господниов: Тежко е и боли, бяхме близо до дузпи

ФК ЦСКА 1948 - Локомотив София

Треньорът на вратарите на Локомотив София – Йордан Господинов, заяви в предаването „Домът на футбола“ по DIEMA SPORT, че отпадането от ФК ЦСКА 1948 на полуфинал за Sesame Купа на България много боли и всичко се е случило като на сън.

Вече 6-7 години идвам в студиата на DIEMA и за първи път съм в подобно настроение. Наистина е много трудно да се говори след подобен мач. Много е тежко и боли. Бяхме на няколко минути от дузпи.

Ние като треньорски екип много добре анализирахме ситуацията и разбираме, че ФК ЦСКА 1948 разполага с доста класни футболисти. Първият мач го загубихме и това до голяма степен лимитира шансовете ни да продължим напред.

Заложихме на по-дефанзивна тактика. За нас беше важно колкото се може по-дълго време да държим резултата 0:0 и да използваме нашите силни страни – статичните и заучените положения, с които Локомотив може да изненада всеки противник.

Планът до голяма степен проработи, но трябва да погледнем дузпата за ФК ЦСКА 1948 и ситуацията с Елитон, където можеше да получи втори жълт картон. Но да приемам, че Георги Кабаков е взел правилните решения. Той все пак е най-добрият български съдия„, заяви Господинов.

Снимка:Официален инстаграм акаунт на Локомотив София


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ