„Филип Кръстев в ЦСКА, сега е момента. Кръстев, Хайнц и Линдсет ще бъде супер комбинация.“

7 Dni Sport10.05.2023
Screenshot 2023-05-10 at 12.02.40

От Фейсбук профила на Стоян Шпроджиев – фен на ЦСКА:

„Мисля, че този трансферен прозорец, който предостои трябва, да бъде с повече насоченост към българските играчи от страна на любимия ни клуб ЦСКА. Едно момче, което много израстна под ръководството на Станимир Стоилов ми намига и много искам, да го видя с „червената“ фланелка. Той е качествени играч, можем да го вземем под наем и след това, да го изтреляме в топ клуб от Европа. Всички знаем, че марката, която продава в България чрез футбол е ЦСКА. Дори от Левски си го признават, че ние нямаме аналог в това. Представете си, че играем в квалификациите от ШЛ, каква по-добра сцена за Кръстев. Това според мен е и най-големия шанс собствениците на правата му от „Сити Груп“, да дадат зелена светлина. Разбира се към момента само си разсъждавам, но това са неща, които има обосновка зад себе си.

Фили Кръстев, Тобиас Хайнц и Джонатан Линдсет ще е чудесна комбинация в центъра на терена за ЦСКА. Има много играчи, които са играли първо в Левски, а след това при нас, това не мисля, че е проблем.

Само ЦСКА и искам, да сме шампиони, защото го заслужаваме. Всички на стадиона, заради емблемата“, пише запалянкото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ