Отборът на Хебър е най-посещаваният такъв в България и в топ 10 на Шампионската лига

ВК Хебър фенове

Вицешампионите на България от Хебър (Пазарджик) са най-посещаваният отбор в родното първенство за изминалия сезон, съобщават от клуба.

„Тигрите“ са и в топ 10 на най-посещаваните отбори в най-престижния европейски турнир – Шампионската лига.

Пазарджиклии поставиха рекорд и през изминалата 2022 г. Двубоите им в зала „Васил Левски“ бяха посетени от почти 40 000 души, които са подкрепяли любимците си – в efbet Супер Волей и в евробитките.

Воденият от Камило Плачи тим продължи да поддържа тенденцията да привлича рекорден брой привърженици и в следващите месеци.

Във финалните плейофи, където тимът се изправи срещу Нефтохимик 2010 (Бургас), залата отново се пръскаше по шевовете от страхотната публика на пазарджиклии.

Нашата шампионска публика! Безапелационно най-посещаваният отбор в България за изминалия сезон и топ 10 на най-посещаваните отбори в Шампионска лига! Това не е нещо ново, това не е изненада и това със сигурност е най-голямата ни сила! Благодарим ви! Смело напред и през сезон 23/24″, написаха от клуба.

Автор:Спортал

Снимка:Официална фейсбук страница на ВК Хебър

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ