Временният наставник на Дунав: Поздравявам отбора за мъжката игра, изключително важна победа

Мартин Ковачев - Дунав Русе

Временният наставник на Дунав (Русе) Мартин Ковачев коментира успеха с 1:0 срещу борещия се за промоция Спортист (Своге).

Поздравявам отбора за мъжката и тактически правилна игра. Пропуснахме доста голови възможности. Това е стара наша слабост. Такива пропуски направихме и в мача срещу Монтана. Тогава положенията бяха 6:1 в наша полза, а резултатът 0:1! Преди двубоя срещу Спортист показах на момчетата статистиката на отбора в 6-те домакински мача и им казах, че на фона с потенциала им този актив от 6 точки не е логичен. Аз знам, че могат и искат, въпросът е да го покажат. Този път успяха и го показаха. Надиграхме съперника, при това на пейката бяха предимно юноши. Смених умишлено Илия Миланов, защото получи болки в ахилеса. И след тази промяна обаче защитата се справи добре. Предвид класирането с голям пакет отбори през точка-две победата беше изключително важна“.

Снимка:Официална фейсбук страница на Дунав Русе


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ