Две контузии в ЦСКА преди сблъсъка с Балкан

7 Dni Sport08.05.2023
БК Левски - БК ЦСКА,

ЦСКА започна подготовка за полуфиналнта серия с Балкан от Националната баскетболна лига в силно намален състав. Двама от важните играчи на „армейците“ Драган Зекович и Зейн Ноулс са с контузии, които получиха по време на втория мач от четвъртфиналите с Левски.

Както колегите от „Спортал“ писаха, контузията на сръбския център не е сериозна. Той получи удар в лявото коляно при успеха над „сините“ в столичната зала „Триадица“, но все още изпитва болка, която го вади от сметките на треньора Росен Барчовски за няколко дни.

Проблем с коляното има и 208-сантиметровият Ноулс, който все още е под сериозен въпрос за мача с настоящия шампион.

През тази седмица пък всички юноши на тима са ангажирани с Републиканското първенство за Старша възраст, така че те също няма да се включат в тренировъчния процес на мъжкия тим.

ЦСКА гостува на Балкан в първите два мача от полуфиналните плейофи, които ще се изиграят на 12 (петък) и 14 май (неделя) от 19:00 часа в „Арена Ботевград“.

Играе се до три победи от пет срещи, като третият сблъсък ще бъде в залата на „червените“ на 17 май (сряда). Евентуален четвърти мач е насрочен за 19 май, отново в София. Ако се стигне до решаваща среща №5, то тя ще върне отново двата отбора в Ботевград.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ