В сряда ще се състои благотворително бягане в Борисовата градина

Бягане

Благотворително бягане в подкрепа на Дена Киневска ще се проведе на 10 май в Борисовата градина. Стартът ще бъде даде в 19.00 часа пред паметника на „Васил Левски“, а дистанцията от 1 километър ще бъде без състезателен характер.

Събраните средства от стартовата такса в размер на 20 лева ще отидат за лечението на Дена Киневска. Преди няколко седмици тя е диагностицирана с „Лимфом на Ходжкин“, а лечението й започна веднага в една от най-добрите турски болници. В момента се правят подробни изследвания за уточняване на диагнозата. Започна и втората серия химиотерапия. Предвидени са общо 12 вливания.

Дена Киневска е на 23 години, студентка във ФМИ, СУ „Св. Климент Охридски“, от спортно семейство. Дъщеря е на бившите атлети Николай и Силвия Киневски.

Николай е шампион в дългите бягания, а Силвия е треньор с редица медали от национални шампионати и учител по физическо възпитание и спорт в столичното 20 ОУ “Тодор Минков”.

Дарителска сметка, средствата от която ще се изразходват само за изследвания и лечение на Дена:

Име на клиент: Дена Николаева Киневска

IBAN: BG34STSA93000029877806

Валута: BGN

BIC: STSABGSF

Снимка:Фейсбук група Бягане за здраве


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ