Ивайло Петев: Изиграхме добър мач, поздравявам момчетата

Черно море - Лудогорец, Ивайло Петев

Старши треньорът на Лудогорец – Ивайло Петев, коментира победата с 2:0 над Ботев Пловдив. Специалистът сподели, че резултатът на стадион „Христо Ботев“ е можел да бъде и по-красноречив, ако играчите му са били по-точни в завършващия си удар. Той заяви също, че срещу Черно море за Купата ще има ротации в състава.

Искам да поздравя момчетата. Изиграхме един добър мач. Добра тактическа дисциплина. Имахме доста повече шансове от домакините. Резултатът можеше да е по-красноречив. Тази атмосфера от домакините е само плюс за българския футбол“.

„Прекъсването във втората част повлия. Целият отбор беше в нашето наказателно поле, футболът е игра на грешки. Доволен съм от всички, които взеха участие. Вижте, за нас всеки един мач е важен. Тези, които предстоят – пак. Извоювали сме правото да сме домакин на ЦСКА“.

„При всички положение, може би отсъстващите няма да са в отбора. Ще направим ротации с Черно море. Не е лесно да играеш през 3-4 дни“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ