Стилияна Николова ще пропусне днешните финали на турнира в град Гдиня

Стилияна Николова,

Стилияна Николова няма да участва в днешните финали на отделните уреди на международния турнир по художествена гимнастика в полския град Гдиня. Вчера българката взе златото в многобоя, но от треньорския щаб са взели решение да ѝ дадат почивка заради тежката програма в следващите седмици.

По преценка на щаба Стилияна Николова няма да вземе участие на финалите на отделните уреди днес на международния турнир в Гдиня. На грацията ѝ предстои участие след две седмици на Европейското първенство в Баку, както и следващата седмица на Държавното първенство „Елит“ в София. С оглед на тежката програма от треньорския екип решиха тя да получи почивка преди предстоящите състезания„, се казва в съобщение на Българската федерация по художествена гимнастика във Фейсбук.

Така днес България ще има само един финал в Гдиня – на ансамбъл девойки с пет въжета, който спечели сребърните отличия в многобоя вчера.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ