Какво се случва с аса на ЦСКА Брадли де Нойер?

ЦСКА - Пирин Благоевград, Брадли де Нойер

Какво се случва с Брадли де Нойер? Това е въпросът, който червените привърженици си задават, след като в трети пореден двубой участие не взе един от най-острите футболисти на ЦСКА от началото на пролетния полусезон. Нидерландецът остана неизползвана резерва при гостуването на Пирин в Благоевград, а след това бе извън групата за двубоите с Лудогорец и Хебър.

Де Нойер се отчете с 3 асистенции и гол в първите 9 пролетни мача и сформира чудесно партньорство с централния нападател Дюкенс Назон, който също показва добра форма след зимната пауза. Нидерландецът обаче направи дузпа при загубата с 1:2 от Черно море за Sesame Купа на България, а след това се представи много слабо във дербито с Левски и също бе виновен за наказателен удар в последните минути, който сините пропуснаха. Последва оставянето му на пейката в двубоя срещу Пирин, а срещу Лудогорещ е щял да бъде резерва.

В събота, след последната тренировка преди дербито, нидерландецът е казал, че чувства болки и няма да може да попадне в групата за мача. Още в понеделник сутрин, часове след сблъсъка на „Армията“ обаче, Де Нойер е взел пълноценно участие във възстановителната тренировка на ЦСКА. Не е изключено Саша Илич да се е усъмнил в истинността на твърдението за травма на нидерландеца и именно това да е причината той да не пътува за Пазарджик, въпреки че тренира на 100% в дните преди визитата на Хебър.

Предстоящият двубой с Ботев Враца в понеделник ще даде ясен отговор дали томахавките на „Армията“ са заровени и Де Нойер ще бъде реабилитиран, или пък той е отпаднал от сметките на сръбския специалист.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ