Светослав Петров залага на четирима минали през „Герена“ срещу Левски

Септември София - Славия, Светослав Петров

Треньорът на Септември София – Светослав Петров – ще направи няколко промени по състава за днешното гостуване на Левски. 45-годишният специалист остана много недоволен от представянето на тима си в последния кръг. В него столичани загубиха с 1:2 от Славия, а попаденията за белите дойдоха след груби индивидуални грешки на септемврийци.

Цяла седмица тренираме, внимаваме и накрая гол. Втория не искам да го коментирам, просто не знам как се взимат такива решения. Допускаме голове след груби индивидуални грешки. Във всички мачове уж играем добре и накрая 0 точки. Липса на майсторство и на концентрация. Ако знам кой ще сбърка в следващия мач, или няма да го пусна, или ще предприема действия”, заяви тогава Петров.

Той ще заложи днес в титулярната си единайсеторка на четирима играчи, преминали през “Герена”. Трима от тях са юноши на сините – Димитър Шейтанов, Асен Георгиев и Мартин Петков, както и Димитър Костадинов, който носи екипа на Левски през миналия сезон, но по-късно бе изгонен от Станимир Стоилов заради проблеми извън терена. Мъри бе категоричен за него, въпреки че халфът бе първият му трансфер след завръщането на треньора на “Герена”. Една от промените на Петров ще е включването в състава от първата минута на Стефановски за сметка на Чуич.

Автор:Тема спорт


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ