„Списък с четирима български и двама чуждестранни играчи за шампионска селекция в ЦСКА“

7 Dni Sport04.05.2023
Screenshot 2023-05-04 at 11.02.12

От Фейсбук профила на Людмил Исполсков – фен на ЦСКА:

„Влизаме в мача срещу Хебър Пазарджик с ясната цел, че ни трябва победа. Такива ни трябват във всички мачове и ще сме шампиони. Всичко си е в нашите ръце, което е най-радващото. Подкрепа трябва за момчетата. Мисля, да понапиша няколко думи за селекцията, която ни предстои да направим. Според мен ще бъдем изненадни с доста български играчи. Ще напиша имената на някои от тях, които според мен ще бъдат полезни на ЦСКА.

Стивън Петков – юноша на Ботев Враца и Левски. Играч, който е на 27 години възраст, койято му позволява, да събира в себе си опит и младост. Именно на тези години един футболист трябва, да се чувства най-силен и можещ. Игра в чужбина, но на такова на ниво, на което предложение от ЦСКА трудно ще бъде отказано от него. Особено, ако иска да докаже на „сините“, че са сбъркали, като са го освобождавали на два пъти през кариерата му. За този трансфер може, да се търси помощ от Станислав Шопов. Двамата са играли заедно в Ботев Пловдив, може би там Петков е показвал най-голяма част от своя потенциал. Според мен нападателя би бил идеален за златна резерва в състава на Саша Илич.

Светослав Ковачев – актуален играч на Арда Кърджали. На няколко пъти сме го искали през годините. Млад играч, който при правилно развитие може, да бъде лидер на ЦСКА след време. Искаме българи в състава и именно Светослав Ковачев е опция затова. Юноша на Свобода Милковица, Спартак Плевен и Лудогорец. Именно в Разград го усъвършенстват. Може много, да даде на клуба ни при правилно развитие така мисля и се надявам на трансфер на „Армията“.

Мартин Стойчев – десния защитник на Септември София. Много талантливо момче, което има всички шансове, да се развие и да ни радва дълго време, след което да осъществи трансфер в Европа. Играч, който е трансферна цел както на Левски, а така и Лудогорец. Играе сравнително редовно в настоящия си тим и му трябва трамлин в кариерата.

Мартин Смоленски – той си е наш играч, според мен е време, да получи място в ЦСКА. Да си идва от Пирин Благоевград на стадион „Българска армия“ и да ни радва. Обича клуба и има качества. Саша Илич да инвестира времето си в Смоленски и ще се получи прекрасен резултат. На това мнение съм лично аз.

Чебраил Макрецкис и Браян Переа са също играчи, които бих се радвал да видя в ЦСКА.“, пише въпросния запалянко.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ