Николай Киров: Доволен съм от старанието на играчите

Хебър Пазарджик - Берое, Николай Киров

Треньорът на Берое – Николай Киров, говори след загубата с 1:2 при гостуването на Лудогорец. Той сподели, че е доволен от старанието на своите играчи.

Като дисциплина във фаза защита играчите се стараха доста. Нямаше множество опасности пред нашата врата. Нямахме алтернативи в атака. Не исках да рискувам играчи. Доволен съм от старанието, но стават доста двубои, които губим по нелеп начин„, започна Киров.

„Това са двубои, които трябва да тичаш повече без топка, днес сгрешихме доста пасове. Следващият двубой ще е коренно различен. Там ще има повече действия с топка в крака. От утре започваме да се готвим. Тримата наказани се връщат, Мечев има още един мач. Надявам се Уерди Мара да успеем да го възстановим. С Вини Трибуле трябва да видим каква е ситуацията. Едната причина да не играе Иван Караджов са четирите му жълти картона, другата беше, че Иван Гошев се представя добре“, завърши Киров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ