Невероятен хаос преди втория мач между Левски и ЦСКА

БК ЦСКА - БК Левски

До невероятен хаос се стигна в часовете преди втория мач от четвъртфиналната серия между отборите на Левски и ЦСКА в Националната баскетболна лига. Двубоят, който според предварителната програма трябва да се проведе в петък от 19:00 часа, няма да се състои в столичната зала “Универсиада”, както бе разгласено в последните няколко дни. Отгоре на всичко дуелът в петък между двата тима няма да се играе и в другото столично съоръжение – “Триадица”, научиха колегите от Спортал.

Така за момента изобщо не е сигурно дали вторият епизод от плейофната битка ще се проведе в петък, тъй като поне засега не е открит вариант с друга зала, която да приюти двата отбора както във въпросния ден, така и през уикенда. Друга опция за провеждане на срещата е тя да се състои в събота, но според информация на нашата медия двете възможни зали отново са заети. Една от малкото възможни опции е мач №2 също да се състои в залата на ЦСКА, но само ако “армейците” са съгласни това да се случи.

В лагера на “сините” вече не знаят какъв изход да намерят от създалата се ситуация, като все още се очаква реакция от страна на Националната баскетболна лига. Ако трябва да се посочат алтернативни варианти за провеждането на срещата, то зала “Сейнт Джордж” и “Арена София” са такива, но там говорим за рязко увеличение от финансова гледна точка.

Иначе “червените” взеха преднина от 1-0 победи над вечния си съперник, след като го надиграха убедително с 94:77 вчера на своя територия. Създалата се ситуация генерира напрежение за всяка една от страните, защото евентуалният трети двубой е предварително планиран за понеделник, когато серията трябва окончателно да бъде приключена.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ