Загорчич: Изпуснахме да решим мача

Локомотив София - Славия, Златомир Загорчич

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич коментира причините за равенството срещу Локомотив (Пловдив). Наставникът на „белите“ заяви, че неговият отбор е играл за победа, а не си е правил сметки за мястото в класирането.

Трябва да съжаляваме! Имахме ситуации, в които трябваше да отбележим още един гол. Не успяхме и накрая пак ни вкараха. Иска ми се да имам по-високи футболисти. Ще мине и това нещо и се надяваме в следващи времена да имаме по-здрави и високи момчета.

Не беше чак толкова лежерна играта, не бяхме достатъчно агресивни в атака. Локомотив опитваше да владее повече топката и да издебне своите възможности. Всичко идваше от грешките, които направихме в центъра на терена. Като изпуснеш две-три ситуации, с които да решиш мача, идва колебание и грешки, които ни донесоха само една точка.

Нападателите трябва да търсят пространствата зад гърба на защитата. Искахме трите точки и го показахме в началото на второто полувреме. Не успяхме, но гледаме напред и се готвим за следващия мач„, заяви Загорчич.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ