Хебър пуска утре билетите за сблъсъка срещу ЦСКА

Хебър фенове

Хебър пуска във вторник билетите за предстоящия двубой с ЦСКА – София. Мачът е от 29-ия кръг на efbet Лига и ще се играе в четвъртък (4 май) от 18:00 часа на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик.

Желаещите да се снабдят предварително с входни талони могат да направят това във вторник и сряда на дежурната каса на стадиона, която е с работно време от 16 до 19 часа. В деня на срещата след 14 часа ще бъдат отворени всички каси, а 2 часа преди началото на мача и вратите на стадиона.

Организацията за продажба на билетите ще бъде аналогична с тази от мача на Хебър с Левски, състоял се на 5-и март. Фенове на Хебър и неутрални такива ще закупуват входни билети, както следва – тези за сектор „В“ и „Б“ от касата при малкия изкуствен терен до езерото, а желаещите да гледат двубоя от новата трибуна в сектор „А“ от касата до фитнеса.

Гостуващите привърженици ще закупуват билети на касата до паркинга при големия изкуствен терен и от там директно ще влизат в сектор „Г“. С превантивна цел всички фенове с отличителни клубни артикули на „червените“ ще бъдат изпращани в сектора за гости, дори да са закупили билет за друг сектор.

От Хебър приканват зрителите на двубоя с ЦСКА – София да отидат по-рано на стадиона, тъй като пропусквателният режим ще бъде по-рестриктивен, a заради проверките на полицията влизането ще става по-бавно от обикновеното. На стадиона няма да се допуска вкарване на бутилки с минерална вода и твърди предмети.

От Управата на клуба приканват зрителите за стриктно спазване на определените сектор, блок и място на седалка. Децата до 14 г. влизат с придружител, декларация и без билет.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ