Миньор ще се спасява с победа срещу Струмска слава

Миньор ще ползва Струмска слава като трамплин за победи. “Чуковете” се надяват, че успех в дербито ще им осигури оцеляване в групата, както и спокойствие за предстоящите мачове.

Очаквам да излезем и да победим. Такива са ми очакванията преди всеки един двубой. Струмска слава не са въобще за подценяване. Това е един доста агресивен отбор с добър млад треньор. Мачът няма в никакъв случай да е лек, а освен това се води и дерби. Трябва да сме максимално концентрирани, за да го вземем. Точките ни са много близки. Те имат една повече от нас. Това е директен сблъсък за оцеляване”, обяви пред “Мач Телеграф” треньорът на тима Красимир Петров.

Една победа сега, срещу пряк конкурент, ще ни даде по-голямо спокойствие. Успяхме да се запознаем с техните силни и слаби страни. Предимството им е в това, че много от играчите им играят от дълго време заедно. Това винаги е голям плюс. Настроението в Миньор е супер. Това им казах и в съблекалнята. Знам, че съм взел правилното решение, защото тези момчета се стараят много. В мачовете се борят до последно. Много мъжки момчета имам в съблекалнята и се надявам да успеем да победим. Това ще ни даде самочувствие и съм сигурен, че при успех срещу Струмска слава ще заиграем още по-добре нататък. Искаме да зарадваме нашите фенове”, допълни Петров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ