Директорът на академията на Славия отхвърли твърденията за агресивно поведение към юноши на Лудогорец

Славия-Хебър

Директорът на детско-юношеската школа на Славия Ангел Славков отхвърли твърденията в някои български спортни медии, че по време на мачовете срещу Лудогорец в Елитните групи до 15 и до 17 години е имало „проблеми“ с публиката.

Спекулациите са, че юношите на разградчани са били целени с предмети от трибуните.

Като директор на Академия Славия искам да опровергая информациите от вчерашния ден за проблеми на нашия стадион. Срещите от 26-ия кръг в Елитните групи до 15 и 17 години, играни на 30 април срещу отборите на Лудогорец, преминаха при нормална обстановка и охранявани от фирма Ипон. В нито един момент не се наложи намеса на хората, следящи за спазването на реда„, заяви той в интервю, публикувано на клубния уебсайт.

Единственият проблем беше тежката контузия на нашия футболист Александър Сребров. Той беше откаран с линейка в „Пирогов“, където се оказа, че е със счупени ребра. В момента Сребров е в реанимация след претърпяната успешна интервенция. Благодарим на лекарския екип за бързата реакция. Чакаме Алекс бързо да се възстанови и отново да облече белия екип„.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ