Зингаревич ще връща Ботев в челното класиране с…. трима нови от Нигерия

Ботев Пловдив - Левски, Здравко Димитров, Антон Зингаревич, Илиян Филипов

Трима нигерийски таланта се очаква да пристигнат в Ботев Пловдив през лятото. Те са от мениджърската агенция, която е собственост на руския милиардер Антон Зингаревич.

Зингаревич ще се опита да вдигне нивото на Ботев Пловдив през следващия сезон с внедряването в състава на някои от по-големите си таланти от академията, която също е негова собственост.

Руският милиардер не крие, че иска да продава играчи, а за да направи това, му е необходимо да ги интегрира в първия тим на Ботев Пловдив, за да може те да се покажат на пазара и да демонстрират възможностите си в Първа лига.

Ботев Пловдив вече продаде няколко футболисти в Русия, а не е изключено да продаде още играчи през лятото. Самият Зингаревич призна за оферти към петима футболисти.

Тримата нигерийци нямат европейски паспорти, така че Ботев Пловдив ще се опита още от май месец да ги оправи документално, за да бъдат те готови за новия сезон в Първа лига.

Автор:Кота спорт


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ