Скандали в Ботев Пловдив, чужденец се скара с Балтазар

ЦСКА - Ботев Пловдив, Бруно Балтазар

Нещата в съблекалнята на Ботев Пловдив не са толкова добри, колкото би трябвало. През второто полувреме на домакинството на Левски нападателят Антоан Бароан ясно показа несъгласието си с решение на треньора Бруно Балтазар за това как трябва да се развиват атаките на отбора. В момент, в който играта бе прекъсната за пореден път от факли и димки, Бароан започна разпалено да жестикулира към резервната скамейка. От там не му останаха длъжни. В разправията се включи и Самуел Супрайен. В крайна сметка именно той отиде до треньорския щаб, а след това се върна на терена и даде наставления на съотборниците си.

Бароан не бе в стартовата единайсеторка, но се появи на игрището с началото на второто полувреме. Той пропусна и най-чистото положение за канарчетата.

След двубоя пък Балтазар заяви: „Знам какво скандират феновете. Знам, че има много играчи на пейката, които са ядосани за това, че не играят. Не деля състезателите според паспорта им. Отборът е добре физически. През второто полувреме изтървахме сериозно положение. Не мога да си обясня как допуснахме гол. За да е пълен стадионът, трябва да подобрим играта и резултатите. Поех отбора 10-ти, сега пак е на тази позиция“.

Автор:Тема спорт


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ