Саша Илич: Доволен съм от играчите си. Ще се борим до самия край.

7 Dni Sport30.04.2023
ЦСКА - Лудогорец, Фенове

Наставникът на ЦСКА Саша Илич изрази мнението си след загубата на своя отбор с 0:1 от Лудогорец. Специалистът сподели, че е доволен от играта, но не и от резултата, като поздрави публиката за страхотната атмосфера.

„Дербитата са такива. Доволен съм и съм горд как изглеждаха футболистите днес. Единственото, от което ме боли днес, е резултатът. Мисля, че имахме много повече положения. Отбори като Лудогорец могат и един удар да имат, но да го превърнат в гол. Важното е, че видяхме, че можем да се борим с Лудогорец. Изгубихме по същия начин, както в Разград, играхме добре, но не успяхме да спечелим“, започна Илич.

„Мисля, че когато получиш гол, никога не е само заради един футболист. Трябваше всички да са концентрирани. Това мисля, че е като цяло вторият гол, който допускаме след корнер. Когато играеш пред такава публика, трябва да внимаваш да не допускаш подобни грешки“, добави специалистът.

„Такива прекъсвания се случват на дербита мачове. Хареса ми, че за първи път стадионът бе така пълен, ако всеки път е така, футболистите ще дават много повече от себе си. Ще се борим докрай, имаме два мача от редовния сезон и пет от плейофите. Дори да бяхме победили днес, пак нищо нямаше да е ясно. Ще се борим до самия край“, продължи наставникът на ЦСКА.

„Бих искал да играем така всеки мач, но и да спечелим. В четвъртък имаме много тежък двубой срещу Хебър, който се бори за своето оцеляване, така че мислим за него“, завърши Илич.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ