Николай Киров: Сега ще мислим за събиране на още точки

Хебър Пазарджик - Берое, Николай Киров

Треньорът на Берое – Николай Киров, изрази задоволство от победата над Пирин, но не и от показаната игра. Той отдаде това на напрежението, което тегне над отбора му заради малкия точков актив до момента.

Независимо от отбелязването на ранния гол си личеше напрежението при нас. Личеше си липсата на точки, но много работихме психологически тази седмица. Когато си назад в класирането, оказва влияние. Сега е време да мислим за събиране на още точки, играта е доста далеч от вижданията ми, но разбирам състезателите. Надявам се по-спокойно и със самочувствие да действат с топката.

С Левски беше коренно различен двубой. Днес трябваше да се играе повече с топката, трябва да намерим точните изпълнители за предстоящите двубои. Имаме контузени и наказани, така че ще ни бъде трудно. Мислим да възстановим състезателите, за да знаем как да подходим в следващия двубой”, каза Киров.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ