Николай Митов: Топузаков може да остане начело на тима ако класира Левски в Европа

Николай Митов

Бившият наставник на Левски Николай Митов сподели след успеха на „сините“ с 1:0 над Ботев Пловдив на „Колежа“ , че тимът трудно ще успее да влезе в Топ 3. Той допуска, че на Елин Топузаков може да бъде даден шанс при класиране на Левски в европейските клубни турнири.

При класиране за турнирите защо да не се даде шанс на Топузаков? Времето ще покаже. Някъде четох, че ако отборът се класира, ще му се даде шанс. В България знаете как е. Казват, че имат доверие на треньора, а след един кръг го сменят. На този етап той не сменя състава. Ще дойде етап, в който трябва да прави промени и тогава ще си проличи доколкото може да води мача. В плейофите ще дойде истинският тест. Има само сериозни отбори и ако спечелиш, вървиш нагоре. Аз очаквах в началото на сезона Левски да бъде в тройката. Сега мисля, че трудно ще влязат в тройката. Доста точки се загубиха. Играеха добре, но загубиха точки. Левски имаше много мачове, в които надиграва отборите, но не взима точки. На другия полюс е ЦСКА“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ