Пламен Крачунов каза къде предпочита да играе

28_4

Опитният защитник Пламен Крачунов напусна полския Сандеция (Нови Сонч), след като клуба изпадна от Екстракласа. В момента бившият играч на ЦСКА и Локо (Пловдив) е свободен агент, а към него интерес проявяват чуждестранни и български клубове.

„Приоритет ми е чужбина. Там условията са по-добри. Но няма проблем да се завърна и в България. Имам запитвания от родни клубове, както и от такива от Полша, Кипър, Гърция. Ще обмисля внимателно всяка една опция“, сподели пред Блиц Крачунов.

„Разделих се със Сандеция, понеже клубът изпадна. Ръководството искаше да остана и да помогна в борбата за завръщане в Екстракласа, но прецених, че за мен е по-добре да си търся нов отбор. От полския клуб бяха много коректни и бързо се разбрахме за прекратяването на контракта. Започнахме много добре миналия сезон, но последва смяна на треньора и това се отрази негативно. През цялото време бяхме в средата на таблица, а после изведнъж се сринахме и се стигна до изпадането“, каза 29-годишният бранител във връзка с изминалия сезон.

„Готвих се самостоятелно около месец, сега ходя и поддържам форма с пловдивски клубове. По-добре е да тренираш с топка и с други футболисти, отколкото сам. Така ще съм готов когато стане ясно къде ще играя и бързо ще съм във форма“, допълни Крачунов.

За финал той коментира и ситуацията в родната Първа лига.

„ЦСКА направи много добър отбор и се представя много добре, а Лудогорец са много силни. Левски също е на ниво. Следя какво се случва, гледам мачовете от Първа лига. Надявам се тази година да е интересно и оспорвано първенството“, каза защитникът.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ