Георги Русев: Най-реалната цел пред ФК ЦСКА 1948 е третото място

7 Dni Sport29.04.2023
ФК ЦСКА 1948 - Хебър Пазарджик, Георги Русев

Крилото на ФК ЦСКА 1948 Георги Русев говори преди визитата на Черно море, в която един срещу друг на стадион „Тича“ се изправят третият и четвъртият във временното класиране.

Черно море е един доста труден съперник, доста добър отбор с класни футболисти. Мисля, че ние притежаваме по-голяма класа и трябва да се справим с предстоящия ни двубой“, заяви десетката на ФК ЦСКА 1948.

„Точковата разлика е доста голяма, въпреки че остават преки двубои срещу двата отбора, които са над нас в таблицата. Това е трудно постижимо и най-реалната цел е третото място“, коментира той битката на върха в шампионата.

Българският национал говори и за смяната на позицията си в състава на Тодор Янчев, където вече играе в центъра, а не на крилото: „Аз и в юношеските ми години съм играл на тази позиция. Не е чужда за мен. Трябваха ми 1-2 мача, за да се напасна, защото има тънкости в тази позиция и основната ми позиция на крилото. Засега се представям добре и се надявам и за в бъдеще да се представям добре на тази позиция или на която позиция реши да ме пусне старши треньорът“.

„Имаме един гол предимство. Вече го няма правилото за гол на чужд терен, което щеше да ни даде още по-голямо предимство. Така ни очаква поредният тежък двубой, няма леки двубои, както виждате. Всички съперници и за първенството, и за Купата са добри, търсят точки или победата и всеки мач за нас е като една битка и трябва да се представим максимално добре и да печелим двубоите“, завърши Русев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ