„Още едно канарче да кацне в ЦСКА. След Слави Шопов, сега е ред на Стивън Петков. Here We Go.“

7 Dni Sport28.04.2023
Левски - Ботев Пловдив, Стивън Петков

От Фейсбук профила на Илиан Иванов – фен на ЦСКА:

„Любимият ми отбор е ЦСКА. Моите приятели във Фейсбук го занят добре. От време на време си позволявам да пиша някой ред по тази тема. Сега ще го направя отново. Искам да засегна сегмента с българите в отбора. За мен е обидно, че в дерби започнахме без нито един българин. Чак сега го коментирам. Проблем няма да правя, защото виждам, че това се случва, защото нямаме адекватни избори. Затова предлагам веднага такъв.

След Станислав Шопов, който е канарче и кацна на „Армията“, призовавам това да се случи и със Стивън Петков. Чудесен играч, който има хъс, мотивация и като златна резерва може да ни радва толкова много. Това е стила и на Саша Илич. Върти отбора и няма титуляри, затова играч като Петков, който има хъс и нюх към гола ще е чудесна част. Има и опит, защото е на 27 години. Играл е в Левски, но за мен това не е проблем. Предлага му се една хубава заплата и му се дава дума, че има шанса да пробие, на него друго не му трябва. Следя го в Португалия, играе и бележи редовно.

От такива българи имаме нужда, а сега като сме клуб с визия за бъдещето чрез новия модерен стадион, много повече възможности ще имаме, да взимаме качествени играчи. Чувал съм, че играчи идват в България и са готови да играят за ЦСКА, всичко е наред пари, заплати, жилища, но като видят базата и отказват. Затова новия стадион е важен.“, пише запалянкото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ