Бившата жена на Кубрат Венков Пулев – певицата Теодора Андреева – Андреа изчезна

7 Dni Sport28.04.2023
Screenshot 2023-04-28 at 10.55.59

Бившата жена и любов на боксьора в тежка категория Кубрат В. Пулев – певицата Андреа рязко е решила да смени начина си на живот. Причината затова е станала скандалите, в които самата тя се забърква през 1-2 седмици. Всички до един такива, в които въвлича и Кубрат Пулев. Такъв беше и последния с неадекватното държали на Андреа по време на участие на певицата в тузарско заведение.

„След като всички сте страшни съдници, реших да разкажа какво стана преди да изляза да пея. В офиса дойде една мутра и заедно със собственика имаха пистолети. Аз седнах с жената на шефа и говорихме за постиженията на Кубрат, въпреки Джошуа и Кличко. Тогава собственикът и мутрата казаха, че Кубрат е помияр и никога не е постигал нищо и не знам какво. Помолих мутрата да излезе, но той не го направи и обидите към Кубрат продължиха“.

„Аз станах и ударих мутрата в корема и той ме залепи с шамар към стената. Получих сътресение и паднах на земята. И след това моят шофьор ме хвана, защото бях готова да го убия. След това се напих, защото психиката ми не издържа! Не извиках полицията, защото винаги съм била мъжко момиче! Собствениците, които наричаха Кубрат помияр, казаха, че цялата публика е дошла за мен и, че няма как да не пея. Мълчах, защото съм мъжко момиче!“.

Така Андреа обясни последния скандал, в който бе замесена. За да няма нови такива тя е решила, да намали своите изяви по медии и видеа, за да нямат повод хората, да пишат толкова за нея. Тя е споделила пред свои близки, че иска да бъде спокойна, за да продължи смело напред.


Андреа с гримьора на известните Цецо Андреев, който е предпочитан избор на певачката.

Феновете на Андреа за разделени на две. Едните са притеснени, а другите са доволни, че тя ще си вземе почивка.


Певицата Андреа с красива прическа и грим на една от снимките, които е качила в Инстаграм акаунта си.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ