Разпродадоха „Армията“, над 15 000 за дербито между Лудогорец – ЦСКА

7 Dni Sport27.04.2023
Цска Сектор Г

Феновете на ЦСКА разграбиха всички билети за предстоящото дерби с Лудогорец в неделя (30 април). Двубоят на стадион „Българска армия“ се явява пряк сблъсък за първото място в efbet Лига и интересът очаквано е огромен.

Три дни, след като пропуските бяха пуснати в продажба, стадионът беше разпродаден. По-рано днес бяха изкупени и последните бройки за секторите „А“, „В“ и „Г“. Единствените свободни места в момента са тези за гостуващите привърженици.

Запалянковците вече загатнаха, че подготвят грандиозни неща за предстоящото дерби, с които да превърнат стадиона в истински ад за гостите. Подкрепата на публиката ще е изключително важна за столичани, които при победа до голяма степен ще си осигурят и първото място за редовния сезон.

Това ще се превърне в най-посетеното домакинство на ЦСКА от няколко години насам. Очаква се за сблъсъка с разградчани на „Армията“ да има около 15 000 зрители. Двубоят е в неделя (30 април) от 20:15 часа и ще бъде ръководен от Георги Кабаков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ