Медиите „полудяха“ по „Колежа“, рекорден брой с желание да отразят събитието

Стадион Христо Ботев - „Колежа"

Рекорден брой медии са заявили желание да отразяват откриването на стадион „Христо Ботев“, съобщиха от клуба. Над 90 журналисти и фотографи от близо 50 електронни и печатни медии са изпратили своите заявки за голямото събитие, което ще се проведе на 29-ти април в Пловдив.

В рамките на днешния ден (четвъртък) медиите, които са с одобрени акредитации за откриването на стадиона и футболната среща между Ботев (Пловдив) и Левски (София), ще получат мейли с потвърждение.

Акредитациите за събитието ще се раздават в съботния ден, между 17:00 и 18:00ч., пред централния вход на сектор А (в близост до паметника на клубния патрон) на стадион „Христо Ботев“.

От клуба отново припомниха организацията и програмата ЗА 29.04:

В 15:30ч. ще стартира концертът по повод откриването на стадион „Христо Ботев“. Сцената ще се намира извън стадиона, между секторите Юг и Централен. Входът до концерта е свободен.

В 17:15ч. ще бъдат отворени всички входове на стадиона. Репортерите ще влизат от вход А2 на централната трибуна и ще бъдат разположени в журналистическата ложа на блок А2. Фотографите ще получат право на достъп от входа между централната и южната трибуни.

В 18:30ч. ще стартира официалната церемония по откриване на стадиона. Фотографите ще могат да заемат местата си около терена, където ще се проведе тържествената част.

След края на мача, журналистите и операторите ще бъдат съпроводени от мястото си на трибуните/терена до залата за пресконференции и микс-зоната от стюард и представител на „жълто-черната“ медия.

За мача с Левски представителите на медиите няма да могат да използват паркомясто.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ